Publicēts: 10.03.2006.


Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes 2001. gada 26. oktobra sēdē tika apstiprināti “Kredītiestāžu darbību reglamentējošo Finanšu un kapitāla tirgus komisijas atļauju saņemšanas noteikumi”, kas izstrādāti, pamatojoties uz Finanšu un kapitāla tirgus komisijas likumu un Kredītiestāžu likumu.


                 


Tika arī apstiprināti “Apdrošināšanas brokeru sabiedrības mēneša pārskata sagatavošanas noteikumi”, kas izstrādāti, pamatojoties uz Finanšu un kapitāla tirgus komisijas likuma un Apdrošināšanas sabiedrību un to uzraudzības likuma prasībām.


 


Tāpat tika apstiprināti “Ārpusbiržas darījumu publiskošanas noteikumi”. Noteikumi izstrādāti, pamatojoties uz Finanšu un kapitāla tirgus komisijas likumu un likumu “Par vērtspapīriem”.


 


Padome nolēma izsniegt aa/s “Sampo Latvija” licenci sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības obligātajai apdrošināšanai.


 


Tika nolemts izsniegt Janai Trofimčukai, Rutai Ķirsei un Allai Zavaļņikai sertifikātu apdrošināšanas pakalpojumu sniegšanai brokeru sabiedrības vārdā.


 


 


Nākamā padomes sēde notiks piektdien, š.g. 2. novembrī plkst.10:00.


 


Aiga Ozoliņa


Finanšu un kapitāla tirgus komisijas


Sabiedrisko attiecību daļas speciāliste


tālr. 777 4808; 943 0242


e-pasts: aiga.ozolina@fktk.lv