Publicēts: 04.01.2008.

Rīgā 04. 01. 2008.

Paziņojums masu informācijas līdzekļiem

Par Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes sēdi

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padome 2008. gada 4. janvāra sēdē nolēma reģistrēt AS “SEB Latvijas Unibanka” parāda vērtspapīru pamatprospektu, nosakot, ka parāda vērtspapīru pamatprospekta ietvaros AS ”SEB Latvijas Unibanka” ir tiesīga izteikt parāda vērtspapīru publiskos piedāvājumus Ls 200 000 000 vai to ekvivalenta eiro pēc Latvijas Bankas noteiktā kursa apmērā. Katrs publiskais piedāvājums izsakāms atbilstoši konkrētā publiskā piedāvājuma galīgajiem noteikumiem.

Padome atļāva akciju sabiedrības “Lodes” akcionāram sabiedrībai ”Lode Holdings Limited” (Kipra) izteikt AS “Lode” obligāto un galīgo akciju atpirkšanas piedāvājumu. Vienas akcijas cena obligātajā un galīgajā akciju atpirkšanas piedāvājumā ir noteikta Ls 8.99.

Padome atļāva akciju sabiedrības “Rīgas raugs” akcionāram sabiedrībai JÄSTBOLAGET AB (Zviedrija) izteikt AS “Rīgas raugs” obligāto un galīgo akciju atpirkšanas piedāvājumu. Vienas akcijas cena obligātajā un galīgajā akciju atpirkšanas piedāvājumā ir noteikta Ls 6.40.

Nākamā padomes sēde notiks piektdien, 2008. gada 11. janvārī plkst. 10:00.

Ieva Upleja

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas

Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja

tālr.: 6777 4807

e-pasts:ieva.upleja@fktk.lv