Publicēts: 10.09.2012.

Rīgā 10.09.2012.

Uzaicinājums medijiem

FKTK rīkos diskusiju par sabiedrības finanšu izglītošanas iespējām

11.09.2012. Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) rīkos apaļā galda diskusiju “Sabiedrības izglītošanas virzieni finanšu jomā” starp finanšu nozares vadību, ekspertiem, Izglītības un zinātnes ministrijas un Valsts izglītības satura centra (VISC) vadību, lai vienotos par katras institūcijas darbības virzieniem un atbildības jomām, nolūkā nodrošināt augstāku Latvijas sabiedrības finanšu zināšanu līmeni.

Plānots, ka diskusijā piedalīsies FKTK priekšsēdētājs Kristaps Zakulis, Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs, Izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis, VISC vadītājs Guntis Vasiļevskis, Latvijas Komercbanku asociācijas prezidents Mārtiņš Bičevskis, Patērētāju tiesību aizsardzības centra pārstāvji, Banku augstskolas rektors Andris Sarnovičs un „Junior Achievement – Young Enterprise Latvia” vadītājs Jānis Krievāns, kā arī vairāku Latvijas komercbanku eksperti, kuri iesaistīti sabiedrības finanšu izglītošanas aktivitātēs.

Mediju ievērībai

Pēc diskusijas pulksten 11:00 mediju pārstāvjiem preses konferencē būs iespēja iztaujāt tās dalībniekus par būtiskākajiem secinājumiem un turpmāko sadarbību.

Mediju pārstāvjiem, kas vēlas apmeklēt preses konferenci pēc slēgtās diskusijas, lūgums līdzi ņemt personas apliecinošu dokumentu caurlaides saņemšanai un pieteikties dalībai pa e-pastu: ieva.upleja@fktk.lv

Pasākums un preses konference notiks FKTK telpās, 201. telpā. Adrese: Kungu ielā 1, Rīgā (ieeja no Rātslaukuma)

Papildu informācijai:
Ieva Upleja
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas
Komunikācijas daļas
galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr: 67774807, e-pasts: ieva.upleja@fktk.lv