Publicēts: 14.10.2004.

Rīgā 14.10. 2004.


Paziņojums masu informācijas līdzekļiem

Par Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes sēdi


Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padome 2004. gada 14. oktobra sēdē izskatījusi akciju sabiedrības “Suprema” iesniegumu ar lūgumu papildināt a/s “Suprema” izsniegto licenci ieguldījumu pakalpojumu sniegšanai ar jaunu ieguldījumu blakuspakalpojumu, nolēma papildināt a/s “Suprema” izsniegto un pārreģistrēto licenci ieguldījumu pakalpojumu un ieguldījumu blakuspakalpojumu sniegšanai ar šādu ieguldījumu blakuspakalpojumu:-         ieteikumu sniegšana attiecībā uz kapitāla struktūru, darbības stratēģiju un ar to saistītiem jautājumiem, kā arī ieteikumu un pakalpojumu sniegšana attiecībā uz komercsabiedrību apvienošanos un uzņēmumu iegādi.


Padome, izskatījusi akciju sabiedrības “Tosmares kuģubūvētava” iesniegtos dokumentus a/s “Tosmares kuģubūvētava” prospekta reģistrācijai, nolēma reģistrēt a/s “Tosmares kuģubūvētava” prospektu 640 737 akciju sabiedrības “Tosmares kuģubūvētava” parasto akciju ar balsstiesībām iekļaušanai akciju sabiedrības “Rīgas Fondu birža” brīvajā sarakstā.


Padome nolēma anulēt  divām personām apdrošināšanas    brokera    sertifikātu     apdrošināšanas    starpnieka pakalpojumu sniegšanai apdrošināšanas brokeru sabiedrības vārdā, lai novērstu iespēju, ka apdrošināšanas starpnieka pakalpojumus sniedz brokeris, kurš ilgāk par gadu nav sniedzis apdrošināšanas starpnieka pakalpojumus apdrošināšanas brokeru sabiedrības vārdā.


 


Nākamā padomes sēde notiks piektdien, 2004. gada 22. oktobrī plkst. 10:00.


 


Ieva Upleja 


Finanšu un kapitāla tirgus komisijas


Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja


 tālr.: 777 4807


e-pasts:ieva.upleja@fktk.lv