Publicēts: 04.08.2006.

Rīgā 04.08.2006.

Paziņojums plašsaziņas līdzekļiem

Par Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes sēdi

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padome 2006. gada 4. augusta sēdē, izskatījusi iesniegtos dokumentus, atļāva Sandrai Vilcānei pildīt kooperatīvās krājaizdevu sabiedrības “Dzelzceļnieks KS” Iekšējā revīzijas dienesta vadītājas pienākumus.

Padome nolēma izsniegt ieguldījumu pārvaldes akciju sabiedrībai “AB.LV Asset Management” licenci ieguldījumu pārvaldes pakalpojumu sniegšanai, kā atļautos ieguldījumu pārvaldes pakalpojumus norādot ieguldījumu fondu pārvaldi un ieguldītāju finanšu instrumentu individuālu pārvaldīšanu saskaņā ar ieguldītāja pilnvarojumu.

Padome nolēma izsniegt ieguldījumu brokeru akciju sabiedrībai “AB.LV Capital Market” licenci ieguldījumu pakalpojumu sniegšanai, kā atļautos ieguldījumu pakalpojumus norādot ieguldītāju rīkojumu par darījumiem ar finanšu instrumentiem pieņemšanu un nodošanu izpildei, ieguldītāju rīkojumu par darījumiem ar finanšu instrumentiem izpildi uz ieguldītāju vai trešo personu rēķina un finanšu instrumentu sākotnējo izvietošanu, ja ieguldījumu pakalpojumu sniedzējs neizpērk finanšu instrumentus vai negarantē to izpirkšanu, un kā atļauto ieguldījumu blakuspakalpojumu norādot konsultāciju sniegšanu par ieguldījumiem finanšu instrumentos.

Nākamā padomes sēde notiks piektdien, 2006. gada 11. augustā, plkst. 9.00.

 
Laura Birziņa
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas
sabiedrisko attiecību speciāliste
tālr. 777 4808
e-pasts: laura.birzina@fktk.lv