Publicēts: 19.04.2012.

Rīgā 19.04.2012.

Paziņojums masu informācijas līdzekļiem

Par visu AAS “LKB Life” izsniegto licenču apdrošināšanas veikšanai anulēšanu

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padome 2012. gada 19. aprīļa sēdē pieņēma lēmumu no 2012. gada 20. aprīļa anulēt visas apdrošināšanas akciju sabiedrībai “LKB Life” izsniegtās licences apdrošināšanas veikšanai

Šāds lēmums pieņemts, jo kopš AAS “LKB Life” licenču apturēšanas 2012. gada 1. martā nav izdevies atrisināt radušās problēmas, kas saistītas ar AAS “LKB Life” daļas sava pamatkapitāla zaudēšanu AS “Latvijas Krājbanka”, līdz ar to apdrošināšanas licenču darbība nevar tikt atjaunota.

Pēc licenču anulēšanas AAS “LKB Life” nedrīkst slēgt jaunus apdrošināšanas līgumus, palielināt apdrošināšanas summas un pagarināt apdrošināšanas līgumus.

AAS “LKB Life” klientiem jāzina, ka arī pēc licenču anulēšanas līdz šim noslēgtie apdrošināšanas līgumi turpina savu darbību un AAS “LKB Life” nodrošinās saistību izpildi pret klientiem. AAS “LKB Life” rīcībā šobrīd ir pietiekoši daudz līdzekļu, lai segtu gan fizisku, gan juridisku personu prasījumus.

AAS “LKB Life” klientus jautājumu gadījumā lūdzam zvanīt par informatīvo tālruni 67092757 vai sazināties pa e-pastu info@lkblife.lv.

Papildu informācijai:
Agnese Līcīte
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas
Komunikācijas daļas
sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr: +371 67774808
E-pasts: Agnese.Licite@fktk.lv