Publicēts: 09.01.2012.

Rīgā 09.01.2012.

Paziņojums masu informācijas līdzekļiem

Finanšu un kapitāla tirgus komisija komunicēs arī twitter.com

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (turpmāk tekstā – Komisija) turpmāk komunicēs arī populārajā sociālājā tīklā twitter.com, lai pēc iespējas vairāk cilvēku iegūtu informāciju par Komisija darbību. Ar tviterkonta @FKTK_LV starpniecību Komisija tieši uzrunās sociālā tīkla auditoriju un operatīvi reaģēs uz lietotāju jautājumiem.

Komisijas biroja vadītāja Anna Dravniece: “Tviterkonta izveide ir vēl viens Komisijas solis, lai veidotu atklātas un neformālas attiecības ar klientiem un nozares ekspertiem, tādējādi veicinot izpratni par finanšu sektora uzraudzību, kā arī stiprinot cilvēku uzticību finanšu pakalpojumiem un drošības sajūtu. Tas palīdzēs mums laicīgi un nepastarpināti atbildēt uz sekotāju jautājumiem.”

Ar konta starpniecību ar sociālā medija lietotājiem komunicēs un Komisijas vārdā informāciju ievietos FKTK komanda: galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Upleja un sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Līcīte.

Vienlaikus Komisija vērš uzmanību, ka twitter.com darbojas arī konts, kas var maldināt mūsu iespējamos sekotājus – @FKTK. Tāpēc Komisija aicina, ja vēlaties saņemt patiesu informāciju no pirmavota, sekojiet @FKTK_LV!

Papildu informācijai:
Agnese Līcīte
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas
Biroja sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr: +371 67774808
E-pasts: Agnese.Licite@fktk.lv